Bedrijfsuitje in Vakantiehuizen In Drenthe. Prima info.

Groepsaccommodaties voor 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 100 personen. Sinds kort ook, indien beschikbaar, grote groepsaccommodaties voor grote groepen tot 200 personen. Alle groepsaccommodaties zijn online te boeken. Op zoek naar de ideale groepsaccommodatie? Kijkt u dan op info@ voor de beschikbare mogelijkheden. Ook voor het huren van een goedkope groepsaccommodatie of een luxe groepsaccommodatie met zwembad.
bedrijfsuitje
Als u een geschikte groepsaccommodatie heeft gevonden? Dan kunt u deze snel en eenvoudig boeken bij Ardennenplezier. U kunt reserveren via ons online boekingssysteem, maar ook telefonisch of per mail. Boekt u online, dan krijgt u direct na het afronden van de boeking een bevestigingsmail met de betalingsinformatie. Onze accommodaties zijn van verschillende aanbieders, waardoor de bijkomende kosten als borg en schoonmaakkosten per huis verschillen. Kijk op de pagina van de gewenste groepsaccommodatie welke extra kosten er voor u van toepassing zijn.

Teamuitje of vriendenweekend? Indien u een familieweekend of vriendenweekend wilt organiseren en op zoek bent naar een geschikte groepsaccommodatie of groot vakantiehuis, zul u deze zeker bij A Vakanties vinden. Wij hebben een zeer groot aanbod groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen die bijzonder geschikt zijn om er een gezellig bedrijfsuitje of vriendenweekend te houden.Onder dit aanbod groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen ook accommodaties met gezellige huiskamers, recreatiekamers en veel speelruimte voor kinderen. Bij iedere groepsaccommodatie of groot vakantiehuis staat vermeld hoeveel slaapkamers en badkamers er zijn, wat de faciliteiten zijn en hoe de ligging is. Ook staat er bij iedere groepsaccommodatie vermeld of er al dan niet honden of andere huisdieren zijn toegestaan. Zie ook onze website luxe villa Ardennen Een ideale villa in de Ardennen voor een familieweekend of vriendenweekend.

Al onze groepsaccomodaties zijn voorzien van een geweldige keuken, zodat u er heerlijk kunt koken. Wilt u tijdens het verblijf dat de maaltijden verzorgt worden? Geen punt, de bakker, slagers en restaurants uit Ommen verzorgen het graag voor u. De keuzes kunt u maken op onze website en in de webshop van De Wolfskuil. Natuurlijk kunt u bij ons op afspraak een rondleiding krijgen door de groepsaccomodatie van uw keuze.

U verblijft hier in het hart van de Achterhoek. Deze streek staat bekend om zijn coulisselandschap. Er is genoeg te beleven voor jong en oud. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes. Andere aanraders zijn de Lochemse Berg (het grootste doolhof van Europa), familiepark CactusOase en recreatiepark De Witte Wieven in Zwiep. Er zijn leuke musea (Brandweermuseum, Kristalmuseum) en volop mogelijkheden voor sportieve activiteiten zoals steppen, kanoën, een kompasroute of survival. In Ruurlo vindt u een openluchtzwembad met de grootste dubbele wedstrijdglijbaan van Nederland!

Indien u een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in de Ardennen huurt, kan het verstandig zijn een groepsannuleringsverzekering of groepsreisverzekering af te sluiten. A Vakanties is specialist in reis- en annuleringsverzekeringen voor groepen. U kunt bij ons echter ook een particuliere reis- of annuleringsverzekering afsluiten. Mensen die duurzaamheid belangrijk vinden, kiezen natuurlijk voor onze duurzame reis- en annuleringsverzekering.

Een last minute vakantiehuis in Nederland huurt u via onze website Nederlandlastminutes. U heeft de keuze uit 10.000 lastminute vakantiewoningen en bungalows in Nederland, Belgie en heel Europa. Zie ook onze tips voor een last minute vakantie ! Ook indien u een grote, last minute vakantiewoning wilt huren, bijvoorbeeld voor 8, 10, 12, 14 of 20 personen, huurt u deze vakantiewoning online.

Naast een standaard B&B is het ook mogelijk om het te verhuren voor B&B voor paardenliefhebbers. Het object heeft veel Klik hier ruimte voor paarden. Naast de uitpandige B&B is een paardrijbak aanwezig, stallen en kan het weiland daarvoor gebruikt worden. De B&B heeft een eigen oprit. Hierdoor kan men zelf volledig genieten van veel privacy voor zowel de gast als de eigenaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Bedrijfsuitje in Vakantiehuizen In Drenthe. Prima info.”

Leave a Reply

Gravatar