Nachtbril voor in het donkerDe nachtzichtbril is bijzonder populair in het verkeer.

U kent ze vermoedelijk wel. Die brillen met gele glazen. Ook wel nachtzichtbril of nachtbril genoemd. Wanneer je dikwijls met de auto moet rijden dan ken je voorzeker de problemen die je in de schemer hebt met tegenliggers. In het bijzonder bij neerslag is het hinderlijk om telkens maar te moeten turen of je nog wel correct rijdt. Met een nachtbril heb je dat probleemgeval al snel opgelost. Ook bij hele slechte weersomstandigheden Ik zei het al, de nachtzichtbril heeft gele glazen waardoor schitteringen op de weg van lantaarnpalen en dergelijk worden geneutraliseerd. Dit houdt in dat je zicht een stuk beter word en dientengevolge ook veiliger. Ook bij de anwb wordt de nachtbril aanbevolen. Het is daardoor verstandig om een nachtzichtbril in je auto te hebben. Bij www.nachtbril.com vind je verschillende modellen.

In de avond autorijden zonder nachtzichtbril

U herkent het wel, je rijdt met mist op een donkere weg, er komen tegenliggers aan met verblindende lichenkoplampen. Je krijgt het benauwd en knijpt je ogen samen. Op instinct tracht binnen de lijnen blijven rijden, denk je. Ging maar net goed!

Levensgevaarlijk als je er over nadenkt en hoe regelmatig komen zulke stressvolle situaties niet voor dat je vaak wordt verblind door tegemoet komende autos met felle koplampen?
Je reactievermogen word dientengevolge aanzienlijk op de proef gesteld met alle risico voor je eigen protectie in ons dagelijkse verkeer. En je reactievermogen wordt daardoor ook een stuk minder.

Onze Nachtbril in het verkeer

De Nachtbril, ook wel nachtzichtbril genoemd of bril met gele lenzen, is ideaal voor als je met de wagen in het donkerin de avond|savonds} op de weg zit en veel last kan hebben van {tegemoet komend verkeer met felle koplampen.

Maar ook bij slechte weersomstandigheden, zoals mist en sneeuw is de nachtzichtbril perfect te gebruiken voor beter zicht.

Ook op vakantie onder andere als je van surfen houd zijn onze nachtbrillen met gele glazen prima te gebruiken!

Wat is een nachtzichtbril met gele lenzen?

Dit zijn geen gewone brillen met lenzen! De speciale gele lenzen neutraliseren schitteringen, verhogen contrast en verscherpen daardoor beter de zicht op de weg.

Deze aparte gele glazen in de nachtbril bieden rust aan de ogen en dragen bij voor een veel beter zicht tijdens de meer info problemen die je krijgt met lichten van tegenliggers echter denk ook aan hinderlijke straatverlichting en lichtreclames. Zelfs tijdens het sport vissen is de nachtzichtbril uiterst geschikt.
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nachtbril voor in het donker”

Leave a Reply

Gravatar